kies uw taal
Roosen Stallenbouw logo
choisissez votre langue
roosen stallenbouw nieuws
wählen Sie Ihre Sprache
choose your language
PRODUKTEN
NIEUWS
28/03/2017


De nieuwe website van Roosen Horse Stables gaat binnenkort live!
 
In het tweede kwartaal van 2017 gaat de nieuwe website van Roosen Horse Stables online. Een totaal vernieuwde uitstraling in combinatie met de laatste webtechnologie staan garant voor een prachtige overzichtelijke website.

Tevens zal gelijklopend hiermee de Roosen Smart-boxx worden geïntroduceerd. Een gloednieuw en zeer scherp geprijsd standaard binnenbox systeem.

Klanten kunnen eenvoudig op de nieuwe website online hun binnenbox samenstellen met behulp van de online productconfigurator. Met een paar simpele klikken bouw je visueel je eigen paardenstal op. Tevens wordt direct de prijs vermeld van uw creatie, afrekenen met iDeal en klaar is kees!


07/11/2016


Roosen Stallenbouw behaalt ISO 9001 en EN 1090 certificaat.

Roosen Stallenbouw heeft zowel het ISO 9001 certificaat als ook het EN 1090 certificaat behaald. Hiermee hebben we de productie een stuk professioneler vorm gegeven en kunnen we onze kwaliteit veel beter bewaken. Om dit te bereiken hebben we de gehele productie verplaatst naar een andere locatie, waar de productie omstandigheden en organisatie al beter geëigend waren om deze stappen te kunnen maken.

Europese wetgeving.
Waar ISO 9001:2008 nog geen must is, is EN 1090 vanuit de Europese wetgeving verplicht. We hebben nu een fabricage systeem dat voldoet aan de eisen van deze norm. We werken uitsluitend nog met materiaal (staal als ook lasdraad) met 3.1. certificaat, maar ook met gecertificeerde lassers, voorgeschreven lasprocessen, gekalibreerde lasposten, gecertificeerd verzink werk en tal van andere voorschriften vanuit deze norm.
Op basis van het verkregen certificaat mogen wij voor onze paardenstallen en binnenboxen een CE verklaring afgeven. Op onze website hebben we een DoP (Declaration of Performance) opgenomen voor onze paardenstallen en binnenboxen. Dit is de basis waar wij de CE verklaring specifiek voor een project afgeven.

Continue verbetering.
Hoewel paardenstallen vallen onder executieklasse 1 van EN 1090, hebben wij onze productie ingericht voor executieklasse 2. Daarmee staan wij borg voor een nog betere beheersing van onze productkwaliteit. Middels het ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem hebben wij in onze organisatie opgenomen dat wij continu werken aan verbetering van onze producten en processen.