kies uw taal
Roosen Stallenbouw logo
choisissez votre langue
roosen stallenbouw nieuws
wählen Sie Ihre Sprache
choose your language
PRODUKTEN
NIEUWS
25/10/2017

Na ruim 29 jaren trouwe dienst gaat onze zeer gewaardeerde medewerkster Evi Broekmans vanaf 1 november a.s. genieten van haar welverdiende pensioen.
 
In dit verband stoppen wij vanaf 1 november 2017 met de winkelverkoop van ruitersportartikelen.

Roosen Paardensport continueert uiteraard haar hoofdactiviteit: de productie en verkoop van binnenboxen, buitenstallen, staldeuren, stalramen, poorten en staltoebehoren (zoals voederbakken, drinkbakken, zadeldragers etc.).

Voor alles wat u nodig heeft voor een goede huisvesting van uw paard kunt u bij ons terecht.
Wij willen u heel hartelijk danken voor uw jarenlange vertrouwen in onze winkel en hopen u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn met uw huisvestingswensen voor uw paard(en).
U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom.
Voor een afspraak kunt u:
- mailen naar : info@roosen.be
- bellen naar +32(0) 14 67 23 23

24/10/2017


De nieuwe website van Roosen Horse Stables gaat binnenkort live!
 
Binnenkort gaat de nieuwe website van Roosen Horse Stables online. Een totaal vernieuwde uitstraling in combinatie met de laatste webtechnologie staan garant voor een prachtige overzichtelijke website.

Tevens zal gelijklopend hiermee de Roosen Smart-boxx worden geïntroduceerd. Een gloednieuw en zeer scherp geprijsd standaard binnenbox systeem.

Klanten kunnen eenvoudig op de nieuwe website online hun binnenbox samenstellen met behulp van de online productconfigurator. Met een paar simpele klikken bouw je visueel je eigen paardenstal op. Tevens wordt direct de prijs vermeld van uw creatie, afrekenen met iDeal en klaar is kees!