kies uw taal
Roosen Stallenbouw logo
choisissez votre langue
Roosen Stallenbouw : over ons
wählen Sie Ihre Sprache
choose your language
PRODUKTEN
OVER ONS
Roosen is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van paardenboxen en paardenstallen.

Sinds de introductie van onze paardenkoetsen in 1971, gevolgd door onze eerste binnenboxen in 1974 en onze buitenstallen in 1976, werken wij voortdurend aan verbeteringen en nieuwe concepten voor de huisvesting van paarden.

Wij hebben ons eigen hoogwaardige productiebedrijf en maken zowel standaard producten als vakkundig maatwerk, volledig afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten.
Roosen Stallenbouw : winkel overzicht
In Arendonk (B) beschikken wij over een grote showroom/winkel waar u onze producten kunt bezichtigen.

Onze klantenkring bestaat uit professionele stalhouderijen en particuliere paarden-liefhebbers: Roosen is er voor iedereen die van paarden houdt!

Wij bieden een uitgebreid programma van alles wat u nodig heeft voor een goede huisvesting van uw paarden: binnenboxen, buitenstallen,  veulenvoederwanden, opvoelboxen, staldeuren, stalramen, trainingsmolens, hoefslagkeringen, wasplaatsen, solaria en staltoebehoren.

Roosen producten staan garant voor top-kwaliteit, stabiliteit, duurzaamheid en optimale veiligheid voor uw paard.
Wij geven u een professioneel advies gebaseerd op onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring.

Roosen maakt onderdeel uit van Roosen Industries, een internationaal georiënteerde groep van bedrijven in België, Nederland, Duitsland en India, gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen en mechatronica assemblage: www.roosenindustries.com